вторник, 26 мая 2015 г.

П'ять фактів про дитячий шопінг!

1. Більшість батьків йдуть за дитячими товарами в «живі» магазини


Багато сучасних батьків замислюються про покупки онлайн, тобто через Інтернет. Це економить час і кошти. Однак, «холодні» інтернет-покупки не зрівняються з «живими» магазинами, можливістю на власні очі познайомитися з товаром, помацати, помацати, протестувати. Своїми очима побачити такі маленькі дрібнички для новонароджених малюків, розчулюватися крихітним шапочкам і шкарпеточок, надягаючи їх на пальці, відчути м'якість дитячих пледів, пройтися по рядах з колисками, укутаними напівпрозорими балдахінами, прокатати вподобану коляску, представляючи в ній свого сплячого малюка. Емоції, які майбутня мама отримує в дитячому магазині не порівнянні з зручністю покупок через інтернет, не виходячи з дому.

2. Можливість купити все в одному місці приваблює всіх молодих батьків




У сучасному світі з його ритмом життя неймовірно зручно купувати все необхідне в одному
місці. Адже можна витратити багато дорогоцінного часу на те, щоб обійти всі дитячі магазини міста в пошуках самої функціональної коляски, найзручнішою ліжечка і комода, красивого конверта на виписку, якісного одягу ... І як хочеться знайти все підходяще в одному місці!

3. Широта асортименту має значення для більшої частини мам


Дуже зручно, коли у вас є можливість ознайомитися відразу з декількома моделями, видами та брендами одного товару. Наприклад, переглянути весь модельний ряд колясок певної марки, протестувати кожну і вибрати ту, що до душі і по кишені.

4. Наявність світових брендів - найважливіший критерій для сучасних батьків


Не всі дитячі магазини можуть запропонувати товари елітних брендів, які користуються попитом серед багатьох батьків 21 століття. Доступність всесвітньо відомих марок стає одним з основних правил дитячого шопінгу. Однак слід пам'ятати, що можна купувати якісні речі не лише відомих брендів, але й вітчизняних виробників. Тоді ви зможете отримати гарний товар за доступною ціною.
Обираючи товари серед відомих брендів необхідно зрозуміти, що вашій дитині абсолютно байдуже від якого бренду та чи інша річ - їй важливо щоб вона була зручна і подобалась малюку.

5. Здійснювати покупки в позитивній атмосфері - цього хочуть всі молоді мами


Дарувати усмішку може сам факт перебування в магазині дитячих товарів. Ще приємніше, коли в улюбленому магазині проходять акції і свята, де можна здійснювати покупки зі знижками і отримувати масу позитивних емоцій!

Отже, весело проводити час зі своїм малюком можна й під час шопінгу. Тому  коли вам необхідно буде здійснити покупки, краще відправитись у великий торговельний центр де буде цікаво малюку проводити час, а мамі зручно здійснити покупки.


Комментариев нет:

Отправить комментарий