пятница, 11 сентября 2015 г.

Ідеї для дня народження дитини

Хто ж не знає, з яким трепетом малюк чекає найголовніше свято в році ?! Сьогодні він стане на рік старше, йому подарують такі довгоочікувані подарунки і в гості запросять веселу компанію бешкетників, щоб зробити цей день ще більш незабутнім.

Щоб трохи допомогти мамам в організації «самого-самого» дня народження - наші 10 рад.

- Райдужні дні

Відзначайте «райдужні» дні народження - за кольорами веселки. Перший - Червоний День Народження. Оформіть квартиру червоними кульками, стрічками, попередьте гостей, щоб приходили в одязі червоного кольору. Прикрасьте стіл червоними серветками.


Замовте торт з червоними кремовими трояндочками і цукерками в червоних папірцях. Потім проведіть Помаранчевий День Народження. А коли дитині виповнитися 3 рочки, він вже сам зможе запросити гостей на свій Жовтий День Народження.

- Веселі побажання

Виріжте з кольорового картону картки у вигляді метеликів або сердечок. На них кожен гість напише побажання іменинникові. Можна нанизати їх на стрічку і повісити в дитячій кімнаті.

- Фотомить

Запрошуючи гостей, попросіть захопити свої дитячі фотографії. При вході нехай опустять їх у спеціальну коробку. Коли всі зберуться, запропонуйте витягувати по одній фотографії і вгадувати героя, зображеного на знімку. Потім розкладіть на столі знімки рідних малятка і його самого. Постарайтеся з'ясувати, на кого він все - таки схожий.

- Дерево бажань

Вирішили святкувати день народження на природі? Тоді спеціально для іменинника нарядите святкове дерево. Нехай на ньому разом з плодами висітимуть найщиріші побажання карапузові і його батькам.

- Відріж приз

Ще одна дитяча забава - Ви натягаєте мотузку, і на неї діти самі прив'язують призи. Загорніть їх заздалегідь у красиву папір або фольгу. Потім ви по черзі зав'язуєте очі гостям і даєте ножиці. Розкручуєте і відправляєте за призом. Кожен відрізає собі приз. Весела і галаслива гра.

- шведський стіл

Ігри на природі може супроводжувати шведський стіл. Розставте закуски, фрукти і напої, поставте тарілки чарочку. Серветки. Нехай кожен гість вибере собі сам все за смаком. Це прекрасно розвиває навички поведінки в суспільстві, виховує ввічливість і гарні манери.

- Стінгазета «Привіт, це я!»

Мама і тато спостерігали за малюком весь рік, фотографували, як він їсть, спить, грає, як вчиться повзати і ходити. До дня народження всі знімки можна використовувати для створення святкової стінгазети.

- Кольорова галявинка

Прикрасьте кімнату іменинниці невеликими букетиками в маленьких вазочках. Вони наповнять кімнату ароматом і створять казкову атмосферу. Будиночок принцеси готовий!

- Аніматор

Запросіть на свято клоуна або улюбленого героя мультфільму, якщо, звичайно, винуватець торжества вже ходить в садок (маленької дитини аніматори можуть налякати). Всього на годинку. Кілька конкурсів та весела гра створять гарний настрій всім гостям.

- Веселе оголошення

Роздрукуйте оголошення, на якому напишете «відірви собі трошки гарного настрою». Кожен гість піде додому з настроєм.

Комментариев нет:

Отправить комментарий