четверг, 22 октября 2015 г.

Будьте для дитини більше ніж мамою!!!


1. Слухайте більше, ніж говорите. Секрети вимовляються тоді, коли ви найменше цього очікуєте. Розповідають про особисте малюки, якщо ви не ставите їх слова під сумнів. Слова і почуття випливають з вуст дітей, коли їм представляється можливість розповісти їх повністю. Але найголовніше, нехай вони самі вирішують, чим і коли вони хочуть поділитися з вами.

2. Читайте перед сном казки. Ковдри були зроблені, щоб можна було в них закутатися. Розповіді були призначені для близьких і теплих вечорів. Пригоди були створені, щоб бути розказаними. Прочитайте їх вголос з виразом. Використовуйте смішні голоси. Виразіть кожен символ. Нехай сни вашої дитини переплетуться з казками.



3. Будьте спонтанні Більш. Світить сонце, погода прекрасна, значить можна зібратися і піти рвати квіти і плести вінки в парку. Вітер подув сильніше і повітря стало холодним - час пекти шоколадне печиво, щоб потім з'їсти його з молоком. Кожен день змінюється, змінюємося і ми разом з ним. Слідуйте своїм примхам, то не будьте нудними і послідовними

4. Дізнавайтеся цей світ разом. Світ може запропонувати більше, ніж просто хороші види. Існує так багато всього, щоб бути виявленим вами. Одягайте гумові чоботи і йдіть в ліс, на галявину, в сад, в парк. Використовуйте бінокль і збільшувальні скла, ловіть метеликів і жаб, збирайте дари природи, задавайте питання і знаходите відповіді разом.

5. Смійтеся більше, ніж говорите. Життя має бути веселою. Якщо щось не смішно, то, ймовірно, нудно. Нудному не місце в життя матері і дитини.

6. Говоріть «так» частіше, ніж «ні». Скажіть це. Спробуйте. Дайте собі і маляті шанс, коли він надається. Ви ніколи не дізнаєтеся, поки не зробите чогось.

7. Не сильно турбуйтеся про прибирання. Тому що у хороших матерів брудні підлоги, брудні кухні і щасливі діти.

8. Будьте рухомий. Маленькі ніжки рухаються швидко. Рухайтеся в їх ритмі. Відчуйте вітер в обличчя і згадайте ті відчуття, коли весь світ лежав перед вами.

Тримайте ваше Дитинство за руку, поки воно біжить і залишає свої сліди на Землі.

9. Перестаньте думати так багато, і просто зробіть. Матері - найактивніші істоти на планеті. Ваше життя повне мистецтва і самовираження. Знайдіть вихід творчості для себе і своїх дітей. Пишіть. Малюйте. Танцюйте. Співайте. Створюйте. Не стримуйте пориви.

10. Грайте більше, ніж дивіться. Як найближчий друг. Будьте активним учасником в житті своїх дітей, а не просто глядачем.

Комментариев нет:

Отправить комментарий